РФ готується до судилища над захисниками "Азовсталі": дата початку - невідома

Квартал з будівлею філармонії зачинено російськими військовими другу добу поспіль
РФ готується до судилища над захисниками "Азовсталі": дата початку - невідома
Клітки для полонених Фото: https://t.me/mariupolrada/10487
24 Серпня 2022, 19:55
читать на русском

Російські окупанти готуються до судилища над захисниками "Азовсталі". Проте наразі дата початку залишається невідомою.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, квартал з будівлею філармонії зачинено російськими військовими другу добу поспіль. 23 серпня працівникам в філармонії наказали не виходити на роботу. Вранці 24 серпня до будівлі під'їхало три автобуси у супроводі п’яти КамАЗів з військовими. Хто там був та навіщо - невідомо.

В той самий час підконтрольні окупаційній владі Маріуполя пабліки повідомили про мінування філармонії і знаходження щонайменше одного вибухового пристрою.

Ця інформація з посиланням на "моє джерело в філармонії точно бачило" схожа на підготовку інформаційного простору до чергової провокації росіян за участі наших захисників. Фактичне мінування в умовах жорстких заходів безпеки в будівлі філармонії та поруч просто неможливо, - зазначив Андрющенко.

Радник мера звернув увагу на розповсюдження такої інформації та попросив розголосу ЗМІ з метою запобігання будь-яких провокацій російською стороною. Як показує досвід – вони досі бояться публічності.

Дата початку судилища залишається невідомою, однак сукупність факторів як то закінчення будівельних робіт, нетипова навала російських пропагандистів в Маріуполь свідчить про те, що рахунок може йти якщо не на години, то на дні, - наголосив він.

1