Готель, у якому відпочиває Зеленський, належить Коломойському та Боголюбову (фото)

Ціни у готелі стартують від 9 тисяч гривень на добу
5 Січня, 16:51 1473

Для свого зимового відпочинку президент Зеленський обрав гірськолижний курорт "Буковель" та оселився у п'ятизірковому готелі Radisson Blu Resort Bukovel. У цьому ж готелі, на тому ж поверсі, що й гарант, але трохи раніше, оселився і його власник, олігарх Ігор Коломойський.

Про це пише низка ЗМІ.

Готель розташований за 112 км від державної резиденції "Синьогора" біля села Гута (Івано-Франківська область), де сімейство глави держави часто буває на новорічних канікулах.

Проте цієї зими Зеленський зупинився на курорті, який контролюють партнери Коломойського, та обрав найреспектабельніший готель в окрузі. Всесвітня мережа готелів Radisson Blu складається з 380 готелів, а саме Radisson Blu Resort у Буковелі належить кіпрській компанії "Ачілла Менеджмент Лімітед" українських бізнесменів Геннадія Боголюбова та Ігоря Коломойського.

Готель Radisson Blu Resort розташований у самому центрі курорту Буковель, на висоті 920 метрів над рівнем моря в с. Поляниця (Івано-Франківська область) в безпосередній близькості до підйомника №7.

Загальна кількість номерів у готелі: 252, є серед них президентський люкс, площею 299 квадратних метра. 4-кімнатний 6-ти місний номер, складається з передпокою, просторої вітальні з камінним залом, трьох спалень, гардеробу, міні-кухні, сауни, гідромасажної ванни, джакузі та просторої видової тераси з набором плетених меблів.

На початку січня ціни на двомісні номери в готелі стартують від 9 000 гривень на добу, кімната покращеної категорії коштує близько 15 000 грн., вартість люксу з видом на гори 30 000 грн., а президентський номер коштуватиме понад 100 000 гривень. І це лише проживання, без харчування. За шведський стіл на сніданок доведеться доплатити по 400 грн із персони. До речі, на Різдво вільних місць практично немає.

У готелі працює ресторан MontBlanc, де можна перекусити. Пригощають стейком на грилі за 430 грн та преміальним салатом "Цезар" за 550. Цей заклад вміщує 210 відвідувачів, є камін та відкрита тераса, а також віп-зона для трапези. Насолоджуватися Apres Ski (відпочинок та розвага на гірськолижному курорті після катання на снігових схилах) можна у дерев'яному шалі або барах готелю. Також неподалік є нічний клуб B-Zone.

Ski-пас на святкові та вихідні дні коштує до 2050 грн на день. А віп-прохід обійдеться вдвічі дорожче, зате дозволить пройти величезні черги на підйомники.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський приїхав у Буковель і розмістився в "Radisson Blu Resort Bukovel", де в той же час зупинився олігарх Ігор Коломойський із родиною. Дружини і дітей Зеленського разом із президентом немає, повідомили ЗМІ.

Читайте також