Зеленський зізнався, що відпочиває на Буковелі

Президент ніяк не прокоментував "збіг", через який він оселився в одному готелі з олігархом Коломойським
Головне
Зеленський зізнався, що відпочиває на Буковелі
Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua
4 Січня 2022, 18:19
читать на русском

Володимир Зеленський повідомив, що перебуває в короткотерміновій відпустці на Буковелі, куди приїхав на авто.

Відповідний пост Зеленський розмістив на Фейсбуці.

Яка прекрасна наша Україна! Укотре в цьому переконався, подорожуючи з Києва до Буковелю для короткого зимового відпочинку. Безкраї степи, пагорби в тумані, дим із димарів придорожніх будинків… Аж ось на горизонті видніються рідні Карпати, - написав президент.

Далі у своєму дописі Зеленський розповів про успіхи "Великого будівництва" у ремонті доріг та "дорожні" плани на 2022 рік.

… ще не всі дороги в ідеальному стані. Ще не все зроблено. Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле – минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки справді соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося, допоки не відремонтуємо всі дороги в Україні, - заявив глава держави.

Зокрема ремонт очікує трасу М-06 Київ – Чоп. Також запланована реконструкція обходу Житомира, яку почнуть цього року. Паралельно планують під'їзд до Рогатина, який перебуває в жахливому стані.

Завдяки "Великому будівництву" подорожі Україною стають безпечнішими та зручнішими. І незабаром українці зможуть легко й приємно дістатися власним автомобілем і до гірськолижних курортів Карпат, і до узбережжя Чорного чи Азовського моря. Більше мандрувати й досліджувати нашу чудову країну, адже Україна того варта! – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський приїхав у Буковель і розмістився в "Radisson Blu Resort Bukovel", де в той же час зупинився олігарх Ігор Коломойський із родиною. Дружини і дітей Зеленського разом із президентом немає, повідомили ЗМІ.

Читайте також