Зеленський у Буковелі катається на лижах і фотографується з відпочивальниками

Президент проводить зимові канікули на українському курорті
Зеленський у Буковелі катається на лижах і фотографується з відпочивальниками
Володимир Зеленський з відпочивальниками (Фото: Інстаграм)
8 Січня 2021, 15:30
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський свої зимові канікули проводить на гірськолижному курорті Буковель у Карпатах.

Про це свідчать світлини у соцмережах, які оприлюднюють відпочивальники, що сфотографувалися з президентом.

Зокрема на фотографіях Зеленський у лижному спорядженні посміхається і виглядає цілком задоволеним поруч зі своїми шанувальниками.

У коментарях підписники схвально оцінюють відпочинок президента, а самі автори фотографій пишуть, що щасливі від такої незапланованої зустрічі.

Як відомо, 5 січня президент України Володимир Зеленський задекларував додаткові 4,5 млн гривень доходу. Це роялті, які він отримав перед Новим роком від "Кварталу 95" і "Кіностолиці". У декларації зазначається, що ТОВ "Квартал 95" перерахувало Зеленському 4 млн 354 тис. грн, своєю чергою ТОВ "Кіностолиця" — 235 тис. грн.

Читайте також

Нагадаємо, що рейтинг довіри серед національних політиків очолює президент України Володимир Зеленський, якому довіряють 41%, а не довіряють – 54%.

Також політиком року українці найчастіше називають чинного президента Володимира Зеленського, але він же очолив і народний рейтинг "невдах року".

Згідно з даними дослідження, чинного президента (досьє Володимира Зеленського) вважають невдахою року 28%, Петра Порошенка – 14%, решту згадують менш ніж 5% (минулого року Зеленського політиком року вважали 46% українців).

1