В Офісі президента показали, як готуються зустрічати гостей на Миколая - відео

Цьогоріч свято вирішили максимально популяризувати у суспільстві
В Офісі президента показали, як готуються зустрічати гостей на Миколая - відео
Ялинка, свято (фото: Pexels)
18 Грудня 2020, 15:29
читать на русском

У суботу, 19 грудня, під Офісом президента святкуватимуть день Святого Миколая.

Відео ялинки й ковзанки під Офісом президента, на яких тривають останні приготування до свята, розмістили на сторінці mykolayland в Instagram.

Свято розпочнеться о десятій годині ранку. Очікується, що у заходах візьмуть участь Володимир та Олена Зеленські (досьє Олени Зеленської). Відвідувачів прийматиме сам Святий Миколай разом зі своїми помічниками-ангелами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Миколай приймає друзів (@mykolayland)

У коментарі до проморолика свята від імені Миколая зазначено, що завтра гостей прийматиме святкове містечко з іграшками, ялинками та купою розваг, зокрема ковзанкою та каруселлю.

Зігріватися будемо гарячими напоями, смачненькою випічкою та солодощами. І не забудьте завітати до наших яскравих фотозон. Я знаю, що треба для ваших інстаграмів! – зауважив наостанок Святий Миколай.

Читайте також

Нагадаємо, 16 грудня Зеленський розповів на своїй сторінці у Facebook про те, що учні 6-Б класу середньої школи села Вербки Волинської області надіслали президенту пачку листів з подяками за візит до їхньої школи, яку добудували з нагоди "знаменної події" та побажаннями до дня святого Миколая.

6-Б з Вербки на Волині цьогоріч першим надіслав новорічні привітання. Від них затишно й тепло на душі. Усі побажання взаємні! Я обов’язково завітаю ще! - написав президент (досьє Володимира Зеленського) і розмістив фото листів з привітаннями.

Учні у своїх побажаннях великої фантазії не проявили – написали те, що вочевидь їм наказала вчителька. От тільки орфографію педагог не перевірила, бо граматичних помилок у кожному листі мінімум зо дві-три.

1