Щоб ви були здорові, приїжджайте ще: шестикласники з Волині замість Миколая чекають на Зеленського

Діти у "совкових" традиціях письмово подякували президенту за збудовану школу
Щоб ви були здорові, приїжджайте ще: шестикласники з Волині замість Миколая чекають на Зеленського
Володимир Зеленський (фото: пресслужба Офісу президента)
16 Грудня 2020, 13:55
читать на русском

Учні 6-Б класу середньої школи села Вербки Волинської області надіслали президенту України Володимиру Зеленському пачку листів з подяками за візит до їхньої школи, яку добудували з нагоди "знаменної події" та побажаннями до дня святого Миколая.

Про це сам Зеленський розповів на своїй сторінці у Facebook.

6-Б з Вербки на Волині цьогоріч першим надіслав новорічні привітання. Від них затишно й тепло на душі. Усі побажання взаємні! Я обов’язково завітаю ще! - написав президент і розмістив фото листів з привітаннями.

Учні у своїх побажаннях великої фантазії не проявили – написали те, що вочевидь їм наказала вчителька. От тільки орфографію педагог не перевірила, бо граматичних помилок у кожному листі мінімум зо дві-три.

Але найприємніше читати коментарі до допису президента. Користувачі запитують, чи надіслав президенту листа подяки заступник Єрмака Татаров (за те, що досі не затриманий через причетність до справи "Укрбуду" - ред), окремо дякують за подорожчання газу та побиття ФОПів на Майдані.

Інші дописувачі цікавляться, чи надіслав президент вітання заарештованому Андрію Антоненку (він проходить по справі Шеремета - ред.) та чи не отримував святкових листівок з Ростова.

Нагадаємо, 8 грудня у Потелицькій середній школі Жовківського району Львівщини заступниця директора з виховної роботи побила шестикласника. Між завучем і школярем виник конфлікт. Учень нахамив педагогу, а та у відповідь, не контролюючи своїх емоцій, надавала потиличників шестикласнику. Відео "виховного процесу" у школі розмістили у соцмережах свідки події. Учительку вже звільнили зі школи.

Читайте також

9 грудня у Черкаській області поновили на посаді директора Липянської школи Миколу Гнатика, який знущався з учнів і варив самогон в актовому залі школи. Педагог знущався з учнів: заставляв прибирати за коровами, які паслися на полі, носити до школи солому. Крім того, неслухняних учнів директор карав: дівчаток саджав до себе на коліна, а з хлопчиків знімав штани й змушував стояти голими.