На Львівщині завуч з виховної роботи побила шестикласника - відео

Обставини інциденту з`ясовує поліція та місцеве управління освіти
На Львівщині завуч з виховної роботи побила шестикласника - відео
Насилля над дітьми (Фото: Google)
7 Грудня 2020, 18:23
читать на русском

У Потелицькій середній школі Жовківського району Львівщини заступниця директора з виховної роботи побила шестикласника.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Жовківська районна державна адміністрація.

Зокрема повідомляється, що напередодні між завучем і школярем виник конфлікт. Учень нахамив педагогу, а та у відповідь, не контролюючи своїх емоцій, надавала потиличників шестикласнику.

Відео "виховного процесу" у школі розмістили у соцмережах свідки події.

Про інцидент у школі повідомили  Львівську обласну державну адміністрацію і зокрема Департамент освіти ЛОДА.

Жовківська РДА створила робочу комісію для розслідування обставин події  та вжиття відповідних заходів. До роботи залучили також місцевих поліціянтів.

Цей випадок є не припустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії, буде повідомлено додатково, - розповіли у Жовківській РДА.

Читайте також

Нагадаємо, 25 листопада 12-річна учениця одного із навчальних закладів столиці зателефонувала до поліції та повідомила про начебто замінування школи на вулиці Івана Кудрі. Зі школи швидко евакуювали понад 300 осіб. Експерти-вибухотехніки зі службовими собаками ретельно обстежили будівлю та прилеглу територію. У результаті перевірки будь-яких небезпечних чи вибухових пристроїв не виявили.

У  поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Поліціянти клопотатимуть перед судом про призначення школярці заходів виховного характеру.