У Херсонській області жінка хотіла втопитись разом із хворим сином: дитина померла

Про зникнення дитини повідомив батько хлопчика
Важливо
У Херсонській області жінка хотіла втопитись разом із хворим сином: дитина померла
Карета швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
5 Жовтня 2020, 16:04
читать на русском

У Херсонській області жінка втопила 4-річного сина через його тяжку хворобу. Поліція розслідує подію.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Херсонській області.

Як відомо, тіло хлопчика знайшли у воді біля берега Північно-Кримського каналу у Скадовському районі.

Про трагедію стало відомо від 41-річного батька загиблої дитини. Він повідомив, що живе у смт Каланчак окремо від колишньої дружини, але щодня бачив жінку з сином у дворі. Коли два дні поспіль він не міг застати їх вдома і на телефонні дзвінки жінка не відповідала, чоловік звернувся до поліції.

Поліція знайшла жінку, але хлопчика ніде не було.

Зі слів жінки, її син від народження страждав на тяжку недугу і нещодавно його стан погіршився. Зневірившись у його одужанні, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала у Скадовський район. Там вони вийшли на зупинці неподалік від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула у воду. Хлопчик втопився, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини виявили у воді біля берега, - розповіли в поліції.

Зараз експерти проводять низку експертиз, зокрема судово-психіатричну. Жінці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п`ятнадцяти років.

Нагадаємо, У Львівській області на території відпочинкового комплексу знайшли застреленими 36-річну жінку та двох її маленьких доньок.

Жінка двічі вистрілила з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.