У Львівській області жінка з рушниці застрелила маленьких доньок та вбила себе

Поліція розслідує причини вбивства та самогубства
У Львівській області жінка з рушниці застрелила маленьких доньок та вбила себе
Поліція на місці вбивства (фото: пресслужба поліції)
30 Вересня 2020, 10:59
читать на русском

У Львівській області на території відпочинкового комплексу знайшли застреленими 36-річну жінку та двох її маленьких доньок. Всі вони померли на місці.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Тіла 36-річної жительки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями були виявлені на території відпочинкового комплексу, - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, 29 вересня близько 22:30 жінка, котра мешкала у садибі, двічі вистрілила з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою "самогубство" та п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Проводиться розслідування, правоохоронці будуть встановлювати всі обставини події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Нікополі Дніпропетровської області невідомий привіз до лікарні та залишив двох чоловіків із смертельними пораненнями. Водія шукає поліція.