Завуч, яка побила шестикласника на Львівщині, балотувалася у депутати від "Євросолідарності"

Через скандал завуча звільнили зі школи
Завуч, яка побила шестикласника на Львівщині, балотувалася у депутати від "Євросолідарності"
Звільнення (Фото: Checkpoint)
8 Грудня 2020, 19:25
читать на русском

На Львівщині звільнили з роботи завуча, яка напередодні побила шестикласника, а на місцевих виборах балотувалася за списком партії "Євросолідарність" до місцевої ОТГ.

Про звільнення завуча повідомили у Жовківській РДА, а дані про балотування на виборах є на сайті ЦВК.

Завуча Потелицької ЗОШ, учительку української мови та літератури Надію Патлику звільнили зі школи, повідомили в пресслужбі Жовківської РДА з посиланням на відповідний наказ директора школи.

Також стало відомо, що 41-річна вчителька балотувалася на останніх виборах до місцевої ОТГ від партії "Європейська солідарність", однак не пройшла, набравши лише 28 голосів (10,76%).

Читайте також

Нагадаємо, у Потелицькій середній школі Жовківського району Львівщини заступниця директора з виховної роботи побила шестикласника. Між завучем і школярем виник конфлікт. Учень нахамив педагогу, а та у відповідь, не контролюючи своїх емоцій, надавала потиличників шестикласнику. Відео "виховного процесу" у школі розмістили у соцмережах свідки події.

Жовківська РДА створила робочу комісію для розслідування обставин події  та вжиття відповідних заходів. До роботи залучили також місцевих поліціянтів. Про інцидент у школі повідомили  Львівську обласну державну адміністрацію і зокрема Департамент освіти ЛОДА.

1