Брав талонами: на Львівщині на хабарі затримали голову РДА

За вирішення земельних питань чиновник вимагав талони на пальне
Брав талонами: на Львівщині на хабарі затримали голову РДА
Голову Буської РДА затримали на хабарі (Фото: Нацполіція України)
4 Листопада 2020, 20:10
читать на русском

Правоохоронці при отриманні хабара затримали голову Буської районної державної адміністрації Львівської області Олега Коваля.

Про це повідомили у департаменті стратегічних розслідувань ГУ Нацполіції України.

За зміну цільового призначення земельних ділянок посадовець вимагав 21 тисячу грн неправомірної вигоди. Однак, у подальшому забажав отримати хабар не у грошима, а талонами на 1000 літрів дизпалива.

У службовому кабінеті голови РДА правоохоронці вилучили талони на пальне, які він отримав у якості хабара.

Читайте також

Чиновник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, сьогодні ж Служба безпеки України затримала на хабарі голову Чернігівської районної державної адміністрації Сергія Журмана. Він вимагав $10 тисяч у місцевого мешканця за видачу розпорядження на розробку детального плану території та погодження зміни цільового призначення земельних ділянок площею 6 га у Чернігівській області.

Учора, 4 листопада заступника голови Закарпатської облради  і одного з керівників обласного управління Державної архітектурно-будівельної інспекції затримали на хабарі у понад півмільйона гривень. Вони вимагали гроші за зведення об`єктів президентського "Великого будівництва".

1