Офіс президента прикрасять до Нового року на 40 тисяч гривень

Нові ялинки для Офісу придбавати не будуть
Офіс президента прикрасять до Нового року на 40 тисяч гривень
Офіс президента (Фото з відкритих джерел)
2 Грудня 2020, 13:23
читать на русском

На новорічний декор приміщень Офісу президента заплановано витратити 40 тисяч бюджетних гривень.

Про це повідомило видання УНН.

Як пише видання, в управлінні адмінбудинками Державного управління справами у відповідь на інформаційний запит журналістів повідомили, що для Офісу президента закупатимуть нові новорічні композиції, іграшки, гірлянди та інші необхідні аксесуари.

На новорічне оформлення приміщень Офісу президента у 2020 році заплановано витратити близько 40 тисяч грн. Кошти передбачені на закупівлю додаткових новорічних іграшок і аксесуарів, електричних гірлянд та новорічних композицій, — йдеться у відповіді на запит.

Читайте також

У приміщеннях Офісу президента та державних резиденціях по вулиці Грушевського, 5А (Маріїнський палац) та вулиці Грушевського, 22 встановлять чотири штучні ялинки від 2-х до 5-ти метрів заввишки. Ще 12 штучних ялинок, кожна з яких заввишки до двох метрів, планують поставити у службових приміщеннях відомства Єрмака (досьє Андрія Єрмака).

У відповіді на запит наголосили, що  усі зазначені ялинки використовуються вже багато років і придбання нових ялинок не передбачене.

Читайте також

Торік на ялинку для президента витратили 148 тисяч грн, попри те, що обіцяли вкластися також у 40 тисяч.

На новорічне оформлення приміщень Офісу президента України у 2019 році було використано 123 тисячі грн (закупівля новорічної ялинки штучної, новорічних іграшок та аксесуарів, новорічних електричних гірлянд та новорічних композицій). Також було використано 25,2 тисячі грн на послуги зі встановлення та дизайнерського оформлення новорічних ялинок у державних резиденціях по вулиці Грушевського, 5А та вулиці Грушевського, 22, — зазначається у відповіді на запит.

Нагадаємо, у лікарні "Феофанія", де лікувався від коронавірусу президент Зеленський (досьє Володимира Зеленського), поклали новий асфальт за півтора мільйона гривень.