Готуйтеся до дощів: синоптики оновили прогноз погоди на тиждень

На деяких територіях України очікується суха та спекотна погода
Готуйтеся до дощів: синоптики оновили прогноз погоди на тиждень
Погода в Україні
9 Червня 2024, 15:28
читать на русском

Синоптики Укргідрометцентру оприлюднили прогноз погоди на наступний тиждень. Українців очікує суха та спекотна погода, подекуди з грозами та шквалами.

Як зазначається на сайті Укргідрометцентру, 9 червня на заході України очікують грози з сонячною і теплою погодою. Денна температура повітря коливатиметься від +23 до +26 градусів. Також дощ буде у Харківській, Донецькій та Луганській областях. На решті територій буде хмарно з проясненнями, а вдень стовпчики термометрів підіймуться до +31 градуса.

Погода 9 червня в Україні

У понеділок, 10 червня, дощі очікуються майже по всій Україні, окрім Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Луганської, Донецької та Харківської областей, а також в Криму.

Вночі стовпчики термометрів опустяться до +13 градусів на заході, до +17 - на сході та в центрі. На півдні буде тепліше на кілька градусів. Вдень очікується від +22 до 32 градусів.

Погода в Україні 10 червня

У вівторок, 11 червня, сонячно буде у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та в Криму. Хмарно буде на Дніпропетровщині, Миколаївщині та Черкащині. На іншій території - грози. Вдень температура повітря - від +21 до +33, вночі - від +15 до 22 градусів.

Погода в Україні 11 червня

12 червня українці матимуть доволі похмуру та дощову погоду, яка затягне всю Україну. Дощ з грозами та шквалами очікується на заході, півночі, центрі та подекуди на півдні. На сході та в Криму синоптики прогнозують дощову погоду, але сонячну.

Погода в Україні 12 червня

У четвер, 13 червня, хмарно з опадами та без сонця пройде день для жителів заходу, де температура повітря опуститься до +13 градусів вночі та +20 градусів вдень. Сухо та сонячно буде тільки в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Запорізькій, Херсонській областях та в Криму.

Погода в Україні 13 червня

Погода у п'ятницю, 14 червня, здивує українців здебільшого похмурою та вологою погодою. Сухо та сонячно буде тільки на сході України та в Криму.

Погода в Україні 14 червня

Читайте також

1