Іспанія – Німеччина: де і коли дивитися матч чвертьфіналу Євро-2024

Зустріч команд відбудеться у Штутгарті на стадіоні "МХП-Арена"
Головне
Іспанія – Німеччина: де і коли дивитися матч чвертьфіналу Євро-2024
Збірна Іспанії з футболу
3 Липня 2024, 19:14
читать на русском

У п'ятницю, 5 липня, в рамках чвертьфіналу чемпіонату Європи-2024 з футболу відбудеться матч між збірними Іспанії та Німеччини.

В Україні пряма трансляція поєдинку буде доступна на каналі "Футбол 1" медіасервісу MEGOGO, для перегляду необхідно оформити передплату. Регіональні телеканали "Суспільного" цей матч не покажуть, замість нього в ефірі буде трансляція гри між Францією та Португалією.

Зустріч команд відбудеться у Штутгарті на стадіоні "МХП-Арена". Початок матчу – о 19:00 за київським часом.

На старті плей-оф збірна Німеччини під керівництвом Юліана Нагельсманна здобула перемогу над Данією з рахунком 2:0. Іспанія впевнено перемогла дебютанта турніру Грузію з рахунком 4:1, пропустивши першими.

Історія зустрічей між збірними Німеччини та Іспанії налічує 26 матчів: 8 разів перемагала Іспанія, 9 – Німеччина, ще 9 поєдинків завершилися внічию.

Переможець цього чвертьфінального протистояння у півфіналі зустрінеться з найсильнішою командою з пари Португалія – Франція.

Нагадаємо, синьо-жовті" заробили 10,75 млн євро. Безпосередньо на Євро-2024 підопічні Сергія Реброва здобули 1,5 млн у євровалюті. Збірна України заробила фіксовану суму 9,25 млн євро за вихід на чемпіонат Європи. Наступний мільйон на рахунки Української асоціації футболу принесла перемога над Словаччиною, а нічия з Бельгією забезпечила ще півмільйона призових.

Читайте також

1