Київський поліцейський брав участь у нападі на військового у Дніпрі разом з охороною Тищенка

Поліція Києва підтвердила участь свого співробітника в інциденті з нардепом
Київський поліцейський брав участь у нападі на військового у Дніпрі разом з охороною Тищенка
Київський поліціянт Писаренко Богдан Олегович
23 Червня 2024, 14:33
читать на русском

У Дніпрі стався напад на військового, в якому, як виявилося, брав участь співробітник Головного управління Національної поліції міста Києва Богдан Писаренко. Він допомагав охороні скандально відомого народного депутата Миколи Тищенка.

Про це повідомили закарпатський журналіст Віталій Глагола та блогер Сергій Стерненко. За їхньою інформацією, Писаренко активно долучився до конфлікту, який розгорівся за участю охорони Тищенка та військового.

"Цікаво, чи взяв Тищенко цього копа в оренду, чи це тепер київська поліція виконує обов'язки у Дніпрі?", - зауважив Стерненко.

Київська поліція підтвердила, що їхній співробітник брав участь в інциденті. За словами заступниці начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції Києва Анни Страшок, Писаренко перебував у Дніпрі у відрядженні та став випадковим свідком конфлікту.

"Слідчі дії нашого співробітника не мали жодного стосунку до активістів та публічних осіб, які були учасниками інциденту. Після завершення своїх справ він вийшов на вулицю і став свідком конфлікту між громадянами", - зазначила Страшок.

У поліції стверджують, що до Писаренка звернувся чоловік, який повідомив, що у його знайомої відібрали телефон. Правоохоронець вирішив втрутитися в ситуацію, що призвело до його участі в конфлікті.

Нагадаємо, у Дніпрі 20 червня група невідомих напала на колишнього бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра "Сина" Павлова, коли той гуляв із дитиною. На відео видно, що до цього причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов посперечався.

Пізніше виявилося, що того дня Тищенко приїхав до Дніпра з групою осіб у військовій формі та здійснив рейд по "офісах", які здебільшого організовані криміналом та функціонують під кришуванням високопосадовців української влади.

Читайте також

1