Люстра за 72 та палатки за 53 тисячі євро: ЗМІ показали кадри з "царського села" путіна у Ново-Огарьово

Головне
Поруч із резиденцією "Ново-Огарьово" Путін оселив всю свою сім'ю
Головне
1 Червня, 16:51 211

Володимир Путін, наслідуючи російських правителів минулого, збудував для себе та своєї сім'ї справжнє "царське село".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Під час атаки на Москву дрони могли цілитися саме в це дуже важливе для диктатора місце, адже навколо офіційної резиденції зібралися майже всі члени сім’ї Путіна.

Російський диктатор, як відомо, живе та працює у садибі Ново-Огарьово – він навіть закріпив її за собою до кінця життя. Не дивно, що поблизу він захотів поселити близьких.

Землі довкола Ново-Огарьова купували через закордонні офшори, а потім передавали дочкам – Марії та Катерині. Для конспірації на дівчат нічого не записували – наприклад, території молодшої Катерини після весілля переписали на її чоловіка Кирила Шамалова.

Поруч із молодшою донькою оселилася і її мати – колишня дружина Путіна Людмила разом із новим чоловіком Артуром Очеретним. На них теж нічого не записували – знову використовували того ж Шамалова.

Ділянками сім'ї Путіна, кожна з яких коштує не менше мільярда рублів, територія "царського села" не обмежується. Це великі володіння, про які треба знати головне – на кого б вони не були записані, землі належать особисто президентові Росії.

ЗМІ також оприлюднили деякі елементи інтер`єру палаців у Ново-Огарьово. Це зокрема люстра за 72 тисячі євро, яку донька Путіна та її експартнер Кирило Шамалов замовили до їдальні свого будинку поряд із резиденцією президента у Ново-Огарьові. А предмети для вуличного намету на ділянці (на другій фотографії) коштували 53 тисячі євро.

Нагадаємо, під час атаки безпілотників на Москву та Підмосков'я у вівторок, 30 травня, російський диктатор Володимир Путін з дуже великою ймовірністю перебував у резиденції "Ново-Огарьово".

Раніше журналісти опублікували схеми та креслення підземної частини "палацу Путіна" у Геленджику Краснодарського краю РФ. На них видно, що під будівлею на глибині близько 50 метрів розташовані укріплені приміщення та тунелі.

Читайте також