Люстра за 72 та палатки за 53 тисячі євро: ЗМІ показали кадри з "царського села" путіна у Ново-Огарьово

Поруч із резиденцією "Ново-Огарьово" Путін оселив всю свою сім'ю
Головне
Люстра за 72 та палатки за 53 тисячі євро: ЗМІ показали кадри з "царського села" путіна у Ново-Огарьово
путін фото: kremlin.ru
1 Червня 2023, 16:51
читать на русском

Володимир Путін, наслідуючи російських правителів минулого, збудував для себе та своєї сім'ї справжнє "царське село".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Під час атаки на Москву дрони могли цілитися саме в це дуже важливе для диктатора місце, адже навколо офіційної резиденції зібралися майже всі члени сім’ї Путіна.

Російський диктатор, як відомо, живе та працює у садибі Ново-Огарьово – він навіть закріпив її за собою до кінця життя. Не дивно, що поблизу він захотів поселити близьких.

Землі довкола Ново-Огарьова купували через закордонні офшори, а потім передавали дочкам – Марії та Катерині. Для конспірації на дівчат нічого не записували – наприклад, території молодшої Катерини після весілля переписали на її чоловіка Кирила Шамалова.

Поруч із молодшою донькою оселилася і її мати – колишня дружина Путіна Людмила разом із новим чоловіком Артуром Очеретним. На них теж нічого не записували – знову використовували того ж Шамалова.

Ділянками сім'ї Путіна, кожна з яких коштує не менше мільярда рублів, територія "царського села" не обмежується. Це великі володіння, про які треба знати головне – на кого б вони не були записані, землі належать особисто президентові Росії.

ЗМІ також оприлюднили деякі елементи інтер`єру палаців у Ново-Огарьово. Це зокрема люстра за 72 тисячі євро, яку донька Путіна та її експартнер Кирило Шамалов замовили до їдальні свого будинку поряд із резиденцією президента у Ново-Огарьові. А предмети для вуличного намету на ділянці (на другій фотографії) коштували 53 тисячі євро.

Нагадаємо, під час атаки безпілотників на Москву та Підмосков'я у вівторок, 30 травня, російський диктатор Володимир Путін з дуже великою ймовірністю перебував у резиденції "Ново-Огарьово".

Раніше журналісти опублікували схеми та креслення підземної частини "палацу Путіна" у Геленджику Краснодарського краю РФ. На них видно, що під будівлею на глибині близько 50 метрів розташовані укріплені приміщення та тунелі.

Читайте також

1