Ексдепутатка Держдуми Максакова стверджує, що Кабаєва хоче отримати топ-посаду у російському парламенті

Кабаєва нібито хоче підсидіти главу Ради Федерацій Валентину Матвієнко
Ексдепутатка Держдуми Максакова стверджує, що Кабаєва хоче отримати топ-посаду у російському парламенті
Аліна Кабаєва Фото: https://vk.com/id559498255
8 Травня 2023, 20:18
читать на русском

Спортсменка Аліна Кабаєва, якій приписують зв'язок із Путіним, а також спільних дітей, замахнулася на нову посаду.

Про це у своєму ютуб-каналі "Аргумент" розповіла колишня депутатка російської Держдуми Марія Максакова, яка нині мешкає в Києві.

Марія звернула увагу на те, що Кабаєва все частіше з'являється у компанії глави Ради федерацій Валентини Матвієнко. Мовляв, на ці зустрічі Аліна спеціально вдягає обручку, щоб понервувати високопосадовицю. Максакова припускає, що Кабаєва заглядається на посаду Матвієнко. Окрім того, за словами Марії Максакової, Кабаєва, яка за деякими даними має дітей від Путіна, народжувала їх для секретних цілей. За інформацією колишньої нардепки, діти потрібні Путіну як джерело стовбурових клітин для експериментальних препаратів, зокрема онкологічних. Ймовірно, діти продовжують Путіну життя.

Раніше  Максакова розповіла хто і для чого познайомив Путіна з Кабаєвою. За словами Максакової, зустріч гімнастки та президента РФ не була випадковою. Організацією побачення займались на вищому рівні. Ініціаторами знайомства Марія називає Дмитра Медведєва та олігарха Алішера Усманова. Допомагали в цьому їхні дружини – Світлана Медведєва та Ірина Вінер, яка багато років була тренером Кабаєвої. Знайомство з гімнасткою відбулося напередодні "передачі" влади 2008 року. Тоді президентом Росії став Мєдвєдєв, а Путін обійняв посаду прем’єр-міністра.

За задумом Медведева, молода красуня-гімнастка мала відволікати Путіна від політики, однак план не спрацював.

Коли вони йому, так би мовити, "підсунули" Аліну Маратівну, Путін непогано перший час демонстрував захоплення нею. Але коли мова зайшла про щось більш серйозніше, всі зрозуміли – жити з нею він не буде. Не хоче він ділити своє дозвілля з жінками", – каже Максакова.

Нагадаємо,  раніше ЗМІ повідомляли, що російський диктатор Володимир Путін і гімнастка та ймовірна мати його дітей Аліна Кабаєва живуть разом у резиденції на Валдаї та користуються коштами Путіна з кіпрського офшору Ermira Consultants - ця компанія є "общаком" для Путіна і його оточення.

Читайте також