Канада запровадила санкції проти коханки Путіна Кабаєвої

Ці заходи посилюють тиск на російське керівництво з метою припинення безглуздої війни
Важливо
Канада запровадила санкції проти коханки Путіна Кабаєвої
Аліна Кабаєва Фото: https://vk.com/id559498255
31 Травня 2022, 17:55
читать на русском

У зв'язку з повномасштабним вторгненням РФ до України Канада запровадила санкції проти 22 росіян, наближених до режиму диктатора Володимира Путіна, та 4 російських компаній. Санкційний список осіб відкриває його коханка Аліна Кабаєва.

Про це повідомляється на сайті уряду Канади.

Так, уряд Канади запровадив санкції до осіб, які є близькими соратниками путінського режиму, зокрема, високопоставлені посадовці російських фінансових установ та члени їхніх сімей, які були причетними до безпідставного вторгнення Росії до України. Серед них - Аліна Маратівна Кабаєва 1983 року народження. Окрім оточення Путіна, санкції накладено на 4 фінансові установи:

  • "Россільгоспбанк";
  • "Інвестторгбанк",
  • керуюча компанія Російського фонду прямих інвестицій;
  • керуюча компанія Російської венчурної компанії.

Заходи, оголошені сьогодні, посилюють тиск на російське керівництво з метою припинення його безглуздої війни, яка призвела до втрат тисяч життів, поставила під загрозу продовольчу безпеку мільйонів і спричинила невимовний біль і страждання. Канада продовжує закликати до дипломатичного рішення, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Велика Британія ухвалила рішення про введення санкцій проти колишньої дружини російського президента владіміра путіна Людмили Очеретної та проти його коханки Аліни Кабаєвої.

Читайте також

1