Магнітні бурі в липні: метеочутливим слід приготуватися до важкого місяця

У липні 2022 року очікується кілька сильних магнітних бур
30 Червня, 09:11 6745

На відміну від червня, який був дуже спокійним за активністю Сонця, липень буде дуже насиченим на магнітні бурі. Для тих, хто має хронічні захворювання, рекомендується не перенапружувати свій організм, а також підтримувати контакт із близькими.

Перша магнітна буря очікується вже на початку місяця – 7 липня. Вона буде середньої інтенсивності – метеочутливим краще відмовитися від міцної кави, чорного та зеленого чаю, а також алкоголю.

Ефект другої магнітної бурі люди відчують уже 15 липня – вона буде досить небезпечною. Тим, хто страждає на хронічні захворювання, рекомендується запастися необхідними ліками заздалегідь.

Остання магнітна буря липня буде наприкінці місяця – 29 числа. Вона буде середньої інтенсивності, тому краще відмовитись від великих фізичних навантажень та напоїв з кофеїном.

Як відомо, у періоди магнітних бур важливо прислухатися до свого організму, чергувати режими сну та відпочинку. Краще утриматися від шкідливих звичок, уникати нервового перенапруження та стресових ситуацій, більше гуляти на свіжому повітрі і дотримуватися помірної фізичної активності.

Читайте також