Магнітні бурі в липні: метеочутливим слід приготуватися до важкого місяця

У липні 2022 року очікується кілька сильних магнітних бур
Магнітні бурі в липні: метеочутливим слід приготуватися до важкого місяця
Магнітні бурі (Фото: ТСН)
30 Червня 2022, 09:11
читать на русском

На відміну від червня, який був дуже спокійним за активністю Сонця, липень буде дуже насиченим на магнітні бурі. Для тих, хто має хронічні захворювання, рекомендується не перенапружувати свій організм, а також підтримувати контакт із близькими.

Перша магнітна буря очікується вже на початку місяця – 7 липня. Вона буде середньої інтенсивності – метеочутливим краще відмовитися від міцної кави, чорного та зеленого чаю, а також алкоголю.

Ефект другої магнітної бурі люди відчують уже 15 липня – вона буде досить небезпечною. Тим, хто страждає на хронічні захворювання, рекомендується запастися необхідними ліками заздалегідь.

Остання магнітна буря липня буде наприкінці місяця – 29 числа. Вона буде середньої інтенсивності, тому краще відмовитись від великих фізичних навантажень та напоїв з кофеїном.

Як відомо, у періоди магнітних бур важливо прислухатися до свого організму, чергувати режими сну та відпочинку. Краще утриматися від шкідливих звичок, уникати нервового перенапруження та стресових ситуацій, більше гуляти на свіжому повітрі і дотримуватися помірної фізичної активності.

Читайте також

1