Медведчук зізнався, що "слуга" Холодов був на весіллі його пасинка

Лідер ОПЗЖ розповів, що його пов'язує із Холодовим
5 Листопада, 13:56

Народний депутат від "Опозиційної платформи – «За життя" та кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук підтвердив, що на весіллі його пасинка 10 жовтня був присутній депутат від провладної фракції "Слуга народу" Андрій Холодов.

Мене і Холодова поєднує те, що ми є народними депутатами Верховної Ради 9-го скликання. А ще поєднує те, що моя дружина є хрещеною матір’ю одного з двох дітей пана Холодова, – розповів Медведчук у коментарі "Радіо Свобода".

На запитання, чи мають вплив такі родинні стосунки на політичну діяльність обох депутатів, Медведчук (досьє) відповів, що ні.

Читайте також

Ні, він же зі "Слуги народу", а я – з "Опозиційної платформи – За життя", – нагадав політик.

Нагадаємо, депутат від фракції "Слуга народу Андрій Холодов разом з дружиною Катериною Шаховською були одними із гостей, які 10 жовтня в елітному столичному ресторані "Маячок" відвідали весілля пасинка Віктора Медведчука.

Читайте також

На тому святкуванні журналісти програми "Схеми" також зафіксували близьких соратників Медведчука – братів Суркісів, однопартійця Тараса Козака, Вадима Столара, якого вважають колишнім "сірим кардиналом" Києва, а також автомобіль, що належить учаснику так званої "бурштинової" перестрілки Володимира Продивуса.

Журналісти "Схем" фіксували автівки гостей, перебуваючи у публічному місці – на в’їзді в ресторан, де відбувалося святкування, – а також аналізували відео з Instagram-сторіз, які викладали гості того дня. Таким чином, вони склали список відомих публічних гостей святкування.