Медведчук зізнався, що "слуга" Холодов був на весіллі його пасинка

Лідер ОПЗЖ розповів, що його пов'язує із Холодовим
Медведчук зізнався, що "слуга" Холодов був на весіллі його пасинка
Віктор Медведчук Фото: facebook.com
5 Листопада 2020, 13:56
читать на русском

Народний депутат від "Опозиційної платформи – «За життя" та кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук підтвердив, що на весіллі його пасинка 10 жовтня був присутній депутат від провладної фракції "Слуга народу" Андрій Холодов.

Мене і Холодова поєднує те, що ми є народними депутатами Верховної Ради 9-го скликання. А ще поєднує те, що моя дружина є хрещеною матір’ю одного з двох дітей пана Холодова, – розповів Медведчук у коментарі "Радіо Свобода".

На запитання, чи мають вплив такі родинні стосунки на політичну діяльність обох депутатів, Медведчук (досьє) відповів, що ні.

Читайте також

Ні, він же зі "Слуги народу", а я – з "Опозиційної платформи – За життя", – нагадав політик.

Нагадаємо, депутат від фракції "Слуга народу Андрій Холодов разом з дружиною Катериною Шаховською були одними із гостей, які 10 жовтня в елітному столичному ресторані "Маячок" відвідали весілля пасинка Віктора Медведчука.

Читайте також

На тому святкуванні журналісти програми "Схеми" також зафіксували близьких соратників Медведчука – братів Суркісів, однопартійця Тараса Козака, Вадима Столара, якого вважають колишнім "сірим кардиналом" Києва, а також автомобіль, що належить учаснику так званої "бурштинової" перестрілки Володимира Продивуса.

Журналісти "Схем" фіксували автівки гостей, перебуваючи у публічному місці – на в’їзді в ресторан, де відбувалося святкування, – а також аналізували відео з Instagram-сторіз, які викладали гості того дня. Таким чином, вони склали список відомих публічних гостей святкування.

1