Мер Києва сказав, як його брату вдалося поїхати до Німеччини під час війни

Володимир Кличко веде переговори щодо військового обладнання для наших ЗСУ
15 Серпня, 23:01

Мер Києва Віталій Кличко розповів, чим займається його брат під час війни.

В інтерв'ю виданню "Бабель" столичний голова нагадав, що його брат від початку війни записався до тероборони, однак наразі поїхав до Німеччини:

Там веде переговори щодо військового обладнання для наших ЗСУ. Він свій авторитет використовує дуже потужно — це стосується гуманітарної підтримки, економічної, підтримки військовим обладнанням. Усі питання ефективніше вирішуються на персональному рівні, а не на рівні офіційних листувань... Я попросив брата використати його звʼязки для залучення допомоги Києву й Україні. Також медійно він багато спілкується, привертає увагу світу до того, що відбувається в Україні, яка допомога нам потрібна. Це теж дуже важливо.

На запитання, як він виїхав, коли чоловікам призовного віку це заборонено, мер Києва зазначив:

Він виїхав за офіційним запрошенням і дорученням, з оформленням усіх документів. На початку наступного тижня він повертається в Київ. Зараз у нього відбуваються зустрічі в Німеччині, які стосуються допомоги Україні.

Також Віталій Кличко відповів на питання, чи збирається його брат Володимир йти у політику:

У політику він не збирається, я про такі плани від нього не чув. Він завжди каже: "У нас в родині вистачає одного політика". Але він — небайдужий громадянин своєї держави і переживає за країну і за родину. І навіть його маленька донька була якийсь час у Києві, бо це — Батьківщина.

Нагадаємо, раніше Мер Києва Віталій Кличко розповів, чи готовий побити російського президента владіміра путіна, якби довелося з ним зустрітися.