Мер Києва сказав, як його брату вдалося поїхати до Німеччини під час війни

Володимир Кличко веде переговори щодо військового обладнання для наших ЗСУ
Мер Києва сказав, як його брату вдалося поїхати до Німеччини під час війни
Володимир та Віталій Кличко Фото: https://www.facebook.com/KlitschkoOfficial/photos
15 Серпня 2022, 23:01
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко розповів, чим займається його брат під час війни.

В інтерв'ю виданню "Бабель" столичний голова нагадав, що його брат від початку війни записався до тероборони, однак наразі поїхав до Німеччини:

Там веде переговори щодо військового обладнання для наших ЗСУ. Він свій авторитет використовує дуже потужно — це стосується гуманітарної підтримки, економічної, підтримки військовим обладнанням. Усі питання ефективніше вирішуються на персональному рівні, а не на рівні офіційних листувань... Я попросив брата використати його звʼязки для залучення допомоги Києву й Україні. Також медійно він багато спілкується, привертає увагу світу до того, що відбувається в Україні, яка допомога нам потрібна. Це теж дуже важливо.

На запитання, як він виїхав, коли чоловікам призовного віку це заборонено, мер Києва зазначив:

Він виїхав за офіційним запрошенням і дорученням, з оформленням усіх документів. На початку наступного тижня він повертається в Київ. Зараз у нього відбуваються зустрічі в Німеччині, які стосуються допомоги Україні.

Також Віталій Кличко відповів на питання, чи збирається його брат Володимир йти у політику:

У політику він не збирається, я про такі плани від нього не чув. Він завжди каже: "У нас в родині вистачає одного політика". Але він — небайдужий громадянин своєї держави і переживає за країну і за родину. І навіть його маленька донька була якийсь час у Києві, бо це — Батьківщина.

Нагадаємо, раніше Мер Києва Віталій Кличко розповів, чи готовий побити російського президента владіміра путіна, якби довелося з ним зустрітися.

1