На Донбасі місцевих найманців примушують іти на вибори до Держдуми РФ

Важливо
Вибори до Держдуми РФ відбудуться 19 вересня
Важливо
11 Вересня, 14:07 446

Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях України у Донецькій та Луганській областях примушують підлеглих "шахтарів та комбайнерів" іти на вибори до Держдуми РФ.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй фейсбук-сторінці.

Враховуючи рівень "дисципліни" та "відповідальності" підлеглих "бійців" та побоюючись "небажаних ексцесів", російські окупанти проводять "навчально-тренувальні" вибори, - йшлося в повідомленні.

Суть навчальних виборів полягає в тому, аби примусити місцевих вояків зареєструватися на вибори, заповнивши відповідні електронні заявки, та у тренуванні з прибуття до виборчих дільниць для "вільного волевиявлення".

З метою організації вищезазначеного процесу в окупаційних військах проведено комплекс службових нарад та налагоджено жорсткий контроль за підготовкою до "волевиявлення", - додали в розвідці.

Нагадаємо, вибори до Держдуми РФ відбудуться з 17 по 19 вересня в окупованому Криму та Севастополі. До виборів Росія залучає жителів окупованої частини Донбасу, які отримали російські паспорти. Ці вибори вплинуть на загострення на Донбасі.

Читайте також