На Донбасі місцевих найманців примушують іти на вибори до Держдуми РФ

Вибори до Держдуми РФ відбудуться 19 вересня
Важливо
На Донбасі місцевих найманців примушують іти на вибори до Держдуми РФ
Російський паспорт Фото: Ekaterina Belinskaya з Pexels
11 Вересня 2021, 14:07
читать на русском

Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях України у Донецькій та Луганській областях примушують підлеглих "шахтарів та комбайнерів" іти на вибори до Держдуми РФ.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй фейсбук-сторінці.

Враховуючи рівень "дисципліни" та "відповідальності" підлеглих "бійців" та побоюючись "небажаних ексцесів", російські окупанти проводять "навчально-тренувальні" вибори, - йшлося в повідомленні.

Суть навчальних виборів полягає в тому, аби примусити місцевих вояків зареєструватися на вибори, заповнивши відповідні електронні заявки, та у тренуванні з прибуття до виборчих дільниць для "вільного волевиявлення".

З метою організації вищезазначеного процесу в окупаційних військах проведено комплекс службових нарад та налагоджено жорсткий контроль за підготовкою до "волевиявлення", - додали в розвідці.

Нагадаємо, вибори до Держдуми РФ відбудуться з 17 по 19 вересня в окупованому Криму та Севастополі. До виборів Росія залучає жителів окупованої частини Донбасу, які отримали російські паспорти. Ці вибори вплинуть на загострення на Донбасі.

Читайте також

1