На Хрещатику тричі репетируватимуть військовий парад до Дня Незалежності

Репетиції заплановані на 17,19 та 21 серпня
16 Липня, 23:07 368

У центрі Києва в серпні тричі пройдуть репетиції військового параду до Дня Незалежності.

Про це повідомили у Шевченківській РДА Києва.

У зв'язку з репетиціями власників офісів та роботодавців просять скоротити робочий час.

Просимо власників офісів, роботодавців та інших суб’єктів господарювання, які розміщені або прилягають до Майдану Незалежності, вул. Хрещатик, вул. Великої Васильківської та проспекту Перемоги, скоротити робочий день для своїх працівників до 13:00 в дні проведення репетицій. Дякуємо за порозуміння та сподіваємось на сприяння підготовки проведення загальнодержавних святкових заходів, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський розповів, як Україна святкуватиме 30-річницю незалежності.

За його словами, 23 серпня відбудеться саміт Кримської платформи, на який запросять іноземних лідерів. У національному заповіднику "Софія Київська" 23 серпня відбудеться "Київський саміт перших леді та джентльменів".

У цей же день в усіх регіонах країни піднімуть великі прапори. Планується концерт в Оперному театрі, де будуть виступати іноземні знаменитості.

24 серпня відбудуться військові паради, в Одесі та у Києві - на Майдані Незалежності. Увечері на Олімпійському у Києві виступлять зірки української естради.

Також Зеленський повідомив, що до Дня Незалежності в Україну привезуть Конституцію Пилипа Орлика і в кожного буде вільний доступ і можливість побачити її.

Читайте також