На Steam з`явилося демо української гри BROKEN LIFE (відео)

BROKEN LIFE має емоційну подачу історії, атмосферний дизайн, повноцінне озвучення для усіх підтримуваних мов
На Steam з`явилося демо української гри BROKEN LIFE (відео)
BROKEN LIFE
4 Червня 2024, 14:46
читать на русском

На Steam стало доступне демо гри BROKEN LIFE. Це – українська повністю озвучена 2D-пригода, дія якої відбувається в післявоєнному світі. Ви формуватимете історію своїми рішеннями, вирішуватимете головоломки та відкриватимете різні таємниці.

У центрі історії – Лео, колишній солдат, який повертається до свого міста. Історія Лео сповнена самотності та виснаження після пережитих років війни. Йому потрібна ваша допомога, щоб відновити свій дім і зруйноване життя, впоратися з горем і возз’єднатися з донькою.

BROKEN LIFE має емоційну подачу історії, атмосферний дизайн, повноцінне озвучення для усіх підтримуваних мов, зокрема для української, а також цікаві головоломки. Кожне ваше рішення впливатиме на подальший розвиток гри, а всі події були натхненні жорстокою реальністю.

Наразі невідомо, коли відбудеться повноцінний реліз, але ви можете додати гру до бажаного, щоб точно його не пропустити.

Нагадаємо, одним із нових трендів у сучасної молоді стала гра Hamster Combat. На перший погляд, це звичайна гра, де при натисканні по екрану користувачі отримують криптовалюту. Проте за цим трендом приховані небезпечні аспекти, які мають знати українці. Виявилося, що ця гра належить російським розробникам та перебуває на російському ІР, що створює потенційні загрози українським користувачам.

Однією з головних причин стрімкого зростання популярності Hamster Combat серед українців стало поширення інформації про гру через соціальні мережі Instagram, Tik Tok та Telegram. Чимало українців активно діляться посиланнями на гру, розповідаючи про можливість легкого заробітку.

Читайте також