НАБУ проводить обшуки на Львівській митниці та у центральному апараті Держмитслужби - ЗМІ

Обшуки проходять у Львові, Рівному та Києві
Головне
НАБУ проводить обшуки на Львівській митниці та у центральному апараті Держмитслужби - ЗМІ
3 Липня 2024, 10:25
читать на русском

Національне антикорупційне бюро України вранці 3 липня розпочало обшуки на Львівській митниці. У митниці заперечують інформацію про слідчі дії НАБУ.

Про це повідомив журналіст Тарас Середич з посиланням на власні джерела в Telegram-каналі Середич.info.

Обшуки відбуваються у центральному офісі на вулиці Костюшка. Зокрема, у заступника в.о.начальника Львівської митниці у напрямку боротьби з контрабандою Віталія Хомутянського.

"Хомутянський прийшов до Львова на цю посаду з Рівного буквально кілька місяців тому замість скандального Кравченка. І тут - знову хлопок. Пане Голово - невже буде скасування наказу?", - написав Середич.

Крім цього, повідомляється, що обшуки проходять у Рівному та Києві щодо митниці.

Згодом журналіст повідомив, що НАБУ працює також у центральному апараті Держмитслужби. Також обшуки проходять у Дмитра Падуна, який числиться директором контролю та адміністрування митних платежів (в народі «департамент тарифів).

Пресслужба Львівської митниці у коментарі LVIV.MEDIA заперечила інформацію про слідчі дії у їхньому відомстві.

“Я відмовляюся коментувати цю інформацію. Я сиджу в себе в офісі й тут нічого не відбувається. Я не знаю звідки цей журналіст бере таку інформацію. Немає ніяких обшуків” — зазначила речниця Львівської митниці Тетяна Самотій.

Раніше ми розповідали, що у Чернівцях викрили масштабну схему на митниці зі збитками у майже 300 мільйонів гривень. До схеми причетні високопосадовці облради.

Читайте також

1