Нардеп від ЄС Олег Синютка став власником елітного маєтку під Львовом за кілька мільйонів

Ціни на будинки у містечку стартують від 6 млн грн
Головне
Нардеп від ЄС Олег Синютка став власником елітного маєтку під Львовом за кілька мільйонів
Олег Синютка
12 Червня 2024, 19:48
читать на русском

Народний депутат від ЄС Олег Синютка живе в елітного маєтку під Львовом, який коштує кілька мільйонів гривень і оформлений на тещу.

Таку інформацію повідомив журналіст-розслідувач Тарас Середич у Telegram.

За даними Середича, нещодавно Олег Синютка з родиною заселився у Сокільниках, що біля Львова, у котеджному містечку “Панська гора”, де ціни на будинок стартують від 6 мільйонів гривень.

У декларації Синютки за 2022 рік інформації про таку нерухомість немає.

 “Я перевірив реєстр нерухомості та виявив, що особисто ані пан Олег, ані його дружина не мають там нерухомості, однак не поспішайте розчаровуватись. У цьому котеджному містечку має нерухомість така собі Тимченко Ганна Степанівна. Ця жінка — дуже близька до родини Синюток. В його декларації є чимало згадок про цю леді. Наприклад, дружина Синютки Наталія користується квартирою на 174 квадрати у Львові, яка належить Ганні Тимченко і паркомісцем. Також дружина Наталія Синютка купила у 2023 році квартиру в Івано-Франківську спільно з Тимченко Геннадієм Петровичем”, — написав Середич.

Варто зазначити, що у декларації нардепа є лише згадка про те, що сім’я Синюток живе у квартирі площею 174,6 м2 у Львові, яка навіть їм і не належить. Офіційно власницею помешкання є та ж сама Ганна Тимченко. Як виявилося — теща Олега Синютки, матір його дружини Наталії. Ба більше, у власності Олега Синютки немає ніякої нерухомості.

Читайте також

1