Нардеп від "Голосу" Роман Лозинський одружився на Тернопільщині

Обраницею Романа Лозинського стала викладачка Світлана Кісільова
Нардеп від "Голосу" Роман Лозинський одружився на Тернопільщині
Роман Лозинський одружився
24 Червня 2024, 09:25
читать на русском

Народний депутат від партії «Голос» і військовослужбовець Роман Лозинський одружився зі своєю коханою – викладачкою Українського католицького університету Світланою Кісільовою. Побралась пара у Тернопільській області.

Про це молодята повідомили у Facebook.

«Одружились. В ці темні часи, ми є один в одного. Тепер офіційно перед Богом і Україною. P.S. Цей світлий день розділили зі своїми у надзвичайному просторі Літепло на Тернопільщині, якби хто питав. Любов перемагає все», – ідеться у спільному дописі молодят.
Про заручини Лозинський і Кісільова оголосили у січні 2024 року.

Світлана Кісильова працювала радником з комунікацій у Міністерстві освіти та науки України до 2020 року. На сьогодні працює спеціалістом із соціальної та поведінкової зміни у дитячому фонді ООН UNICEF Україна, а також лектором в Українському католицькому університеті.

Нагадаємо, нардепка від «Слуги народу» і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів Ахіллкс 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка, депутат Київради Юрій Федоренко уклали шлюб.

Читайте також

1