Нардеп зі "Слуги народу" матюкався за трибуною Верховної Ради - відео

Після нецензурної лайки парламентар почав свій культурний виступ
30 Листопада, 14:24

Миколаївський народний депутат України від "Слуги народу" Ігор Негулевський за трибуни Верховної Ради 30 листопада матюкався, коли мікрофон був включеним.

Цей інцидент стався під час пленарного засідання парламенту у вівторок, 30 листопада, пишуть "НикВести".

Нардеп виступав за трибуни щодо питання забезпечення житлом мешканців Нової Одеси, які залишились без квартир внаслідок вибуху в багатоповерхівці 27 листопада. Перед тим, як взяти слово, парламентар використав нецензурну лайку, сказавши "Бл*ть, е**на". Після цього Негулевський почав свій виступ зі слів "Шановні колеги".

Шановні колеги, 27 листопада у місті Нова Одеса стався вибух в одному з багатоповерхових будинків. Четверо загиблих останнього витягли з-під завалів лише наступного дня. Вибух був настільки потужним, що постраждали одразу два під'їзди. Людям запропонували жити у місцевому гуртожитку, але ви розумієте, що це лише тимчасове житло, – сказав Негулевський.

За його словами, Кабмін вже ухвалив рішення про виділення коштів на купівлю житла для постраждалих. Але нардеп попросив підтримки у Володимира Зеленського, але якої саме не розповів. Негулевський вважає, що президент не може стояти осторонь від цієї проблеми, тому й звернувся до нього з трибуни.

Нардеп наголосив, що місцеві бюджети не потягнуть придбання житла, тому потрібно допомогти людям, які взимку фактично залишились без даху на головами.

Нагадаємо, 27 листопада в м. Нова Одеса (Миколаївська область) у п'ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутовий газ на 5-му поверсі). Вибухом зруйновано дві квартири на четвертому та дві квартири на п'ятому поверсі.

У результаті вибуху 3 людини загинули, ще 3 постраждали – їх вивільнили з-під завалів. Наразі рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки вибуху – зокрема вивозять будівельне сміття. Без житла залишились мешканці 30 квартир.

Читайте також