Вибух газу в Миколаївській області: зросла кількість постраждалих та жертв - відео

Рятувальники знайшли тіло другої жертви, яка загинула під завалами
Вибух газу в Миколаївській області: зросла кількість постраждалих та жертв - відео
Вибух в Новій Одесі Фото: dsns.gov.ua
28 Листопада 2021, 11:01
читать на русском

Внаслідок вибуху газу у п`ятиповерховому житловому будинку у місті Нова Одеса загинули двоє людей та троє отримали травми.

Як повідомляє Служба порятунку, зі зруйнованого будинку евакуювали 54 людей.

Внаслідок вибуху загинуло 2 особи (о 16:46 та о 23:25 підрозділами ДСНС вилучено тіла з-під завалу) та постраждало 3 особи (о 10:07 підрозділами ДСНС вивільнені з-під завалу, в однієї особи перелом передпліччя – госпіталізований до лікарні, 2 особи – в шоковому стані, після обстеження від госпіталізації відмовились). З будинку проведено евакуацію 54 осіб, - йдеться у повідомленні.

На місці інциденту працюють підрозділи ДСНС із залученням важкої інженерної техніки. Аварійно-рятувальні роботи проводяться безперервно.

Зокрема, продовжуються роботи по демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливої заблокованої особи.

Аварійно-рятувальні роботи проводяться безперервно та організовані позмінно. Всього залучено 232 особи та 53 одиниці техніки.

На місці розгорнуто два намети ДСНС (намет пункту обігріву та відпочинку для особового складу і штаб з ліквідації) та намет Червоного Хреста (забезпечують харчування).

Нацполіція організувала охорону громадської безпеки та недопущення мародерства, - кажуть у Службі порятунку.

Зазначається, що місцеві органи влади допомагають постраждалим мешканцям.

Нагадаємо, що в селі Чукалівка (Івано-Франківська область) стався вибух в житловому будинку.

Читайте також

1