Вибух газу стався у п'ятиповерховому будинку в Миколаївській області (фото, відео)

Попередньо постраждало троє людей
Вибух газу стався у п'ятиповерховому будинку в Миколаївській області (фото, відео)
Вибух газу в житловому будинку в Миколаївській області Фото: mk.dsns.gov.ua
27 Листопада 2021, 13:24
читать на русском

У місті Нова Одеса Миколаївської області у п'ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутового газу на 5 поверсі), внаслідок чого зруйновано дві квартири на 4 поверсі та дві квартири на 5 поверхах.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій на Миколаївщині.

Зазначається, що 27 листопада о 09:20 у м. Нова Одеса стався вибух в п’ятиповерховому житловому будинку. Попередньо відомо, що постраждало троє людей, які врятовані підрозділами ДСНС та передані медикам.

В однієї особи попередньо перелом руки та пошкодження хребта, дві особи в шоковому стані. З пошкодженого під'їзду евакуйовано 50 осіб. За даними Нацполіції, у квартирі на 4 поверсі можливо перебуває жінка, яка проживала сама, - йдеться у повідомленні.

Станом на 12:00 рятувальниками ДСНС за допомогою крана продовжуються аварійно-рятувальні роботи щодо демонтажу пошкоджених конструкцій будинку та пошуку потерпілих. Всього залучено 116 осіб та 27 од. техніки.

Станом на 13:00 на місці вибуху в житловому будинку в ході демонтажу зруйнованих елементів будинку виявлено тіло непритомної жінки з квартири на 4 поверсі.

Місцевими органами влади надається допомога постраждалим мешканцям. На місці працює штаб з ліквідації наслідків події та оперативна група ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Нагадаємо, що в селі Чукалівка (Івано-Франківська область) стався вибух в житловому будинку.

Читайте також