Нардеп зі "Слуги народу" матюкався за трибуною Верховної Ради - відео

Після нецензурної лайки парламентар почав свій культурний виступ
Нардеп зі "Слуги народу" матюкався за трибуною Верховної Ради - відео
Ігор Негулевський Фото з Facebook
30 Листопада 2021, 14:24
читать на русском

Миколаївський народний депутат України від "Слуги народу" Ігор Негулевський за трибуни Верховної Ради 30 листопада матюкався, коли мікрофон був включеним.

Цей інцидент стався під час пленарного засідання парламенту у вівторок, 30 листопада, пишуть "НикВести".

Нардеп виступав за трибуни щодо питання забезпечення житлом мешканців Нової Одеси, які залишились без квартир внаслідок вибуху в багатоповерхівці 27 листопада. Перед тим, як взяти слово, парламентар використав нецензурну лайку, сказавши "Бл*ть, е**на". Після цього Негулевський почав свій виступ зі слів "Шановні колеги".

Шановні колеги, 27 листопада у місті Нова Одеса стався вибух в одному з багатоповерхових будинків. Четверо загиблих останнього витягли з-під завалів лише наступного дня. Вибух був настільки потужним, що постраждали одразу два під'їзди. Людям запропонували жити у місцевому гуртожитку, але ви розумієте, що це лише тимчасове житло, – сказав Негулевський.

За його словами, Кабмін вже ухвалив рішення про виділення коштів на купівлю житла для постраждалих. Але нардеп попросив підтримки у Володимира Зеленського, але якої саме не розповів. Негулевський вважає, що президент не може стояти осторонь від цієї проблеми, тому й звернувся до нього з трибуни.

Нардеп наголосив, що місцеві бюджети не потягнуть придбання житла, тому потрібно допомогти людям, які взимку фактично залишились без даху на головами.

Нагадаємо, 27 листопада в м. Нова Одеса (Миколаївська область) у п'ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутовий газ на 5-му поверсі). Вибухом зруйновано дві квартири на четвертому та дві квартири на п'ятому поверсі.

У результаті вибуху 3 людини загинули, ще 3 постраждали – їх вивільнили з-під завалів. Наразі рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки вибуху – зокрема вивозять будівельне сміття. Без житла залишились мешканці 30 квартир.

Читайте також

1