Немовля викрали з візочка у Запоріжжі під час прогулянки

Дівчинку забрав її батько і тепер переховується
17 Вересня, 18:02 914

16 вересня в Запоріжжі з візочка викрали немовля, з яким гуляла його бабуся.

Про це повідомили очевидці події в Телеграм-каналі.

НП на Комарова. Батько викрав дитину з коляски у матері. Дитині 1 рік і 3 місяці. Діяв з двома спільниками. Втекли на темно-червоному Форді (Ескейп або Куга). У місті оголошено план перехоплення, - йшлося у повідомленні.

Згодом у поліції прокоментували те, що трапилося.

Видання ipne.ws повідомляє з посиланням на правоохоронців, що 26-річна мама дівчинки Христина Ретинська розповіла, що близько 19 години вечора 16 вересня її матір - бабуся немовляти - гуляла з дитиною на вулиці Комарова.

За словами дівчини, невідомі в масках побили бабусю дівчинки, а коли жінка впала, то вони силою відібрали дитину.

Друзі Христини написали у соцмережах, що дитину міг вкрасти її колишній чоловік, але дівчинка не пам'ятає свого батька, оскільки не бачила його близько року. Того вечора дитина була одягнена в сіру куртку з капюшоном з вушками та в рожеву в'язану шапочку. Також зазначається, що дитина потребує ліків, оскільки у неї сильна алергія. А при викраденні їй начебто вивернули руку.

У Нацполіції кажуть, що дитину викрав 34-річний батько дитини і законний чоловік дівчини. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. На даний час встановлюється місцезнаходження дитини.

Батько дитини спілкується з матір'ю, виходить на зв'язок. Вони ведуть переговори щодо подальшого спільного проживання. Чоловік має рівні з дружиною юридичні права на дитину, - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнюють, що юридично подружжя є чоловіком і дружиною, але разом не проживають.

Нагадаємо, у селі Слобода Черкаської області чоловік викрав 6-річну дитину, яка бавилась на вулиці. Рідні заявили, що до викрадення дитини може бути причетний батько хлопчика, громадянин Німеччини.

Читайте також