Душив та хотів зґвалтувати: у Вінницькій області колишній в'язень викрав дитину на вулиці (відео)

Поліція вибила двері будинку та врятувала дівчинку
Душив та хотів зґвалтувати: у Вінницькій області колишній в'язень викрав дитину на вулиці (відео)
Фото: vn.npu.gov.ua
3 Вересня 2021, 22:12
читать на русском

Поліція затримала підозрюваного у викраденні та спробі зґвалтування 11-річної дівчинки. Чоловік викрав дитину на вулиці, поїв алкоголем, душив, погрожував вбити та зачинився з нею у власному будинку.

Про це повідомила пресслужба Вінницької області.

У Могилів-Подільському районі поліціянти затримали 56-річного неодноразово судимого чоловіка, якого підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину. Він викрав та намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку.

Фото: vn.npu.gov.ua

Близько 19.30 год 2 серпня до поліції звернулась матір 11-річної дівчинки та розповіла, що односелець у своєму помешканні незаконно утримує її дочку.

Поліціянти, які прибули на виклик, вибили двері у будинку, де чоловік зачинився з дитиною та звільнили малолітню заручницю.

За попередньою інформацією, дівчинку нетверезий злочинець зустрів на вулиці села, коли вона поверталась додому від подружки. Він пригрозив дитині фізичною розправою та змусив її сісти у коляску його мотоцикла та їхати з ним. Односельці, які бачили дівчинку з дорослим чоловіком, зателефонували її батькам. Коли рідні прибігли до будинку чоловіка і зрозуміли, що він зачинився з дитиною і нікого не впустить, одразу зателефонували до поліції.

Фото: vn.npu.gov.ua

Начальник Могилів-Подільського районного відділу поліції Василь Ободовський розповів, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, в тому числі - за спробу зґвалтування.

Дитині, яка намагалась втекти від насильника, і який змушував її пити алкоголь, душив та погрожував вбити, наразі надають допомогу психологи, - йдеться у повідомленні.

Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. За це йому загрожує ув’язнення терміном до 15 років. Проводиться досудове розслідування. Призначено проведення ряду експертиз.

Нагадаємо, що у селі Слобода Черкаської області чоловік викрав 6-річну дитину, яка бавилась на вулиці.

Читайте також

1