Окупанти обстріляли Миколаївську область, Кім повідомив про наслідки ударів ворога

Під обстріли потрапили населені пункти Миколаївського та Баштанського районів
20 Вересня, 12:03

Ворог минулої доби та цієї ночі кілька разів атакував Миколаївську область, є поранені.

Як повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, увечері 19 вересня та вночі 20 вересня ворог атакував Миколаївський район:

19 вересня, з 18:35, та 20 вересня, з 03:20, ворог завдавав ударів по аквазоні та прибережній зоні м. Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає.

19 вересня протягом дня обстріли зафіксовані за межами сіл Червона Долина та Широке Широківської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Під ворожим вогнем залишається Березнегуватська громада. Так, 19 вересня, о 10:40 були обстріли прилеглих територій станції Березнегувате, о 10:45 та 20:10 – с. Мурахівка. Також вибухи лунали о 13:05 біля с. Любомирівка, о 13:35 та 16:00 на околицях сіл Червоний Яр та Лепетиха. Ввечері, о 17:10 було влучання у поле між селами Маломихайлівка та Червоний Яр, о 17:30 – між смт Березнегувате та с. Тетянівка. Постраждалих немає, - додав Кім.

Також 19 вересня, близько 20:00-20:30 були вибухи в полях за межами м. Баштанка Баштанської громади. Інформація щодо наслідків уточнюється.

Уночі, 20 вересня, орієнтовно о 03:45 та 03:55 обстрілів знову зазнало смт Березнегувате та його околиці. Внаслідок обстрілу пошкоджено навчальний заклад – у будівлі вилетіли вікна. Постраждалих немає. Інформація щодо масштабів руйнувань уточнюється.

Очільниця Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва повідомила, що російські солдати вдарили по населених пунктах Миколаївського та Баштанського районів.

Двоє поранених. Обстріли зафіксовані на території м. Очаків. Також, прильоти зафіксовані у Баштанській, Широківській та Березнегуватській громадах. У Березнегуватому в результаті обстрілів пошкоджено приміщення одного з навчальних закладів. Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 628 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 84 постраждалих отримали допомогу амбулаторно, - додала вона.

Нагадаємо, 29 серпня Миколаїв та область зазнали масованих обстрілів зі сторони російських солдатів. Внаслідок обстрілів дві людини загинули та 24 отримали поранення.