Масовані обстріли по Миколаєву та області: Кім розповів про наслідки

У Миколаєві дві людини загинуло та 24 отримали поранення
Масовані обстріли по Миколаєву та області: Кім розповів про наслідки
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
30 Серпня 2022, 08:51
читать на русском

Минулої доби, 29 серпня, Миколаїв та область зазнали масованих обстрілів зі сторони російських орків.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Вдень, 29 серпня, після 15:15 Миколаїв зазнав масований обстріл шістнадцятьма зенітними ракетами С-300, який призвів до численних руйнувань та пошкоджень приватних і багатоповерхових будинків, об’єктів транспортної інфраструктури. Внаслідок чого дві людини загинуло та 24 отримали поранення, - сказав Віталій Кім.

Він зазначив, що також ворожі обстріли були зафіксовані о 09:17 та 15:20 по місту Очаків. Попадання по території аквазони. Постраждалих немає.

Вдень, 29 серпня, об 11:10 частково був зруйнований будинок, та пошкоджений газопровід через обстріли с. Червоне. Ніхто з людей не постраждав. Ввечері о 16:02 за межами с. Калинівка внаслідок ворожих обстрілів відбулась пожежа на відкритій території.

За повідомленням ОК "Південь", ввечері, 29 серпня, орки атакували Баштанський район двома зенітними ракетами С-300. Внаслідок розриву ракет є пошкодження приватних будинків, обійшлося без постраждалих.

Під постійними обстрілами залишаються села Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. За попередньою інформацією постраждалих немає. Інформація щодо пошкоджень уточнюється, - додав Кім.

Нагадаємо, російські орки обстріляли зупинку громадського транспорту в Бахмуті Донецькій області. В результаті чого є загиблі мирні жителі.

Читайте також

1