Пов'язаний з російською моделлю: навколо гравця збірної України Михайла Мудрика виник скандал перед вирішальним матчем Євро-2024

Півзахисник національної збірної України Михайло Мудрик привітав свою дівчину-росіянку Віолетту Грачову з днем ​​народження, засипавши кохану червоними трояндами.
Пов'язаний з російською моделлю: навколо гравця збірної України Михайла Мудрика виник скандал перед вирішальним матчем Євро-2024
20 Червня 2024, 14:38
читать на русском

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик, найімовірніше, все ж має романтичні стосунки з російською фітнес-моделлю Віолеттою Грачовою. На це натякнула сама дівчина напередодні вирішального для "синьо-жовтих" матчу чемпіонату Європи з футболу-2024 із командою Словаччини, який відбудеться 21 червня.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram 31-річна уродженка Ростова-на-Дону розмістила фото подарунка до Дня народження, підписаного ініціалами нашого футболіста. "З Днем народження, моє кохання. ММ", – значиться в записці до величезного букета червоних троянд.

Те, що квіти саме від Мудрика, а не якогось іншого залицяльника, зрозуміло з двох літер на записці, бо «MM» – це фірмовий підпис Михайла.

Зауважимо, що модель Віолетта Грачова старша за Мудрика на вісім років (росіянка народилася у 1993 році, а українець – 2001).

  • У сезоні 2023/24 роківМихайло Мудрикзіграв за лондонський Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Згідно з оновленим прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.
  • У підсумковій таблиці АПЛ за минулий сезон лондонський Челсі фінішував на шостій сходинці й у наступній кампанії матиме змогу зіграти в єврокубках – Лізі конференцій.

Нагадаємо, збірна України розгромно програла Румунії в матчі першого туру чемпіонату Європи-2024 з футболу. Поєдинок завершився з рахунком 3:0. 

Читайте також

1