Принц Гаррі розповів, як переживав смерть матері за допомогою алкоголю

Онук королеви Єлизавети готовий був приймати наркотики, щоб перестати відчувати біль
21 Травня, 14:36

Онук королеви Єлизавети ІІ принц Гаррі зізнався в тому, що зловживав алкоголем, аби загоїти душевну травму через смерть матері - принцеси Діани.

Як повідомляє BBC, син покійної принцеси Діани розповів про найбільш жахливі, за його словами, роки його життя - з 28 до 32, коли він почав пити.

Він також зізнався, що був готовий приймати наркотики, щоб тільки перестати відчувати біль навіть після більш ніж десяти років після смерті принцеси Діани (вона загинула в автокатастрофі, коли її переслідували папарацці в Парижі в серпні 1997 року).

Своїми почуттями принц поділився з американською телеведучою Опрою Вінфрі в серіалі для Apple TV під назвою "Я, якого ви не бачите".

Я був просто не в собі. Кожного разу, коли я одягав костюм і зав'язував краватку, мені доводилося змушувати себе зайняти позицію. Ще до виходу з дому я заливався потом. Я постійно жив в режимі "бий або біжи", - розповів Гаррі.

За словами принца, перед вихідними, чи навіть у суботу він випивав стільки, скільки люди п'ють за тиждень:

Не тому що мені це подобалося, а тому що я намагався вгамувати біль.

Читайте також

Він також згадав про похорон матері.

Це було схоже на те, що я покинув своє тіло і просто йшов поруч, як привид. Напевно, я показував десяту частину емоцій, на відміну від інших. Але для мене, на відміну від інших, це була мама - ви з нею навіть зустрічалися.

Гаррі каже, що найщасливішим часом в його житті були 10 років служби в армії, оскільки там до нього ставилися так само як до решти. Він пішов з армії у віці 30 років і через рік зустрів свою майбутню дружину Меган.

Але в мені страшенно багато моєї мам ... Іноді мені здається, що я вже поза системою, але я все ще застряг в ній. Єдиний спосіб звільнитися і вирватися назовні - це сказати правду, - додав принц.

Принц Гаррі, герцог Сассекський - молодший син Чарльза, принца Уельського та його першої дружини, нині покійної принцеси Діани, онук королеви Великої Британії Єлизавети II.

Нагадаємо, у січні 2020 року принц Гаррі відмовився від виконання королівських обов'язків і переїхав в США разом з дружиною Меган і сином Арчі. Згодом стало відомо, що подружжя чекає на другу дитину.