Принц Гаррі повернувся до Великої Британії через смерть діда

Принц приїхав без дружини, якій лікарі заборонили подорожувати
Принц Гаррі повернувся до Великої Британії через смерть діда
Принц Гаррі і Меган Маркл (Фото: Prince Harry, Meghan Duchess of Sussex)
13 Квітня 2021, 06:14
читать на русском

Герцог Сассекський, принц Гаррі вирішив повернутися до Великої Британії через смерть його дідуся принца Філіпа.

Як повідомляє Sun, Гаррі із США прилетів до Лондона на приватному рейсі. Він проживатиме у Букінгемському палаці.

Відомо, що тепер принц зобов'язаний дотримуватися 10-денного карантину, але при отриманні негативного тесту на COVID-19 цей термін можуть скоротити на п'ять днів.

ЗМІ повідомляють, що герцога помітили в аеропорту Хітроу без дружини, оскільки герцогині Сассекській - Меган Маркл, яка вагітна другою дитиною, лікарі порадили не подорожувати.

Читайте також

Як відомо, похорон чоловіка королеви Єлизавети ІІ, герцога Единбурзького принца Філіпа відбудеться 17 квітня в умовах карантинних обмежень через пандемію коронавірусу. Його зможуть відвідати лише 30 осіб.


Контекст. 99 річний принц Філіп помер вранці 9 квітня у Віндзорському палаці. У лютому-березні він лікувався в одній із лондонських лікарень.

У Великій Британії оголосили жалобу за принцом Філіпом. Впродовж восьми днів в королівстві не будуть приймати нових законів, бо на цей період королева відходить від державних справ. Проте, після похорону Єлизавета II повернеться до своїх державних обов'язків.

Під час національного трауру члени парламенту будуть носити на рукавах траурні стрічки, чоловіки будуть в чорних краватках.

Більше про Філіпа читайте у нашому матеріалі: Принц Філіп: яким був чоловік Єлизавети ІІ і чим він запам'ятався світу.

1