Принц Гаррі розповів, як переживав смерть матері за допомогою алкоголю

Онук королеви Єлизавети готовий був приймати наркотики, щоб перестати відчувати біль
Принц Гаррі розповів, як переживав смерть матері за допомогою алкоголю
Принц Гаррі і Меган Маркл (Фото: Prince Harry, Meghan Duchess of Sussex)
21 Травня 2021, 14:36
читать на русском

Онук королеви Єлизавети ІІ принц Гаррі зізнався в тому, що зловживав алкоголем, аби загоїти душевну травму через смерть матері - принцеси Діани.

Як повідомляє BBC, син покійної принцеси Діани розповів про найбільш жахливі, за його словами, роки його життя - з 28 до 32, коли він почав пити.

Він також зізнався, що був готовий приймати наркотики, щоб тільки перестати відчувати біль навіть після більш ніж десяти років після смерті принцеси Діани (вона загинула в автокатастрофі, коли її переслідували папарацці в Парижі в серпні 1997 року).

Своїми почуттями принц поділився з американською телеведучою Опрою Вінфрі в серіалі для Apple TV під назвою "Я, якого ви не бачите".

Я був просто не в собі. Кожного разу, коли я одягав костюм і зав'язував краватку, мені доводилося змушувати себе зайняти позицію. Ще до виходу з дому я заливався потом. Я постійно жив в режимі "бий або біжи", - розповів Гаррі.

За словами принца, перед вихідними, чи навіть у суботу він випивав стільки, скільки люди п'ють за тиждень:

Не тому що мені це подобалося, а тому що я намагався вгамувати біль.

Читайте також

Він також згадав про похорон матері.

Це було схоже на те, що я покинув своє тіло і просто йшов поруч, як привид. Напевно, я показував десяту частину емоцій, на відміну від інших. Але для мене, на відміну від інших, це була мама - ви з нею навіть зустрічалися.

Гаррі каже, що найщасливішим часом в його житті були 10 років служби в армії, оскільки там до нього ставилися так само як до решти. Він пішов з армії у віці 30 років і через рік зустрів свою майбутню дружину Меган.

Але в мені страшенно багато моєї мам ... Іноді мені здається, що я вже поза системою, але я все ще застряг в ній. Єдиний спосіб звільнитися і вирватися назовні - це сказати правду, - додав принц.

Принц Гаррі, герцог Сассекський - молодший син Чарльза, принца Уельського та його першої дружини, нині покійної принцеси Діани, онук королеви Великої Британії Єлизавети II.

Нагадаємо, у січні 2020 року принц Гаррі відмовився від виконання королівських обов'язків і переїхав в США разом з дружиною Меган і сином Арчі. Згодом стало відомо, що подружжя чекає на другу дитину.

1