Рашисти скинули бомби на школу мистецтв у Маріуполі, де переховувались понад 400 людей

Будівля зруйнована, а під завалами досі перебувають мирні люди
20 Березня, 11:19

Рашистські війська знову обстріляли місце, де від російських бомб ховалися маріупольці. Цього разу бомби скинули на школу мистецтв №12 у Лівобережному районі Маріуполя.

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

Вчора (19 березня, - ред) російські окупанти скинули бомби на школу мистецтв №12 у Лівобережному районі Маріуполя, де ховалося близько 400 маріупольців – жінки, діти та люди похилого віку. Відомо, що будівля зруйнована, а під завалами досі перебувають мирні люди. Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється, - йдеться у повідомленні.

У міськраді наголосили, що фашистські війська росії продовжують геноцид українського народу та мирних жителів Маріуполя. Кожен військовий злочинець відповість за свої злочини проти людства, проти маріупольців.

Крім цього, частину жителів Лівобережного району Маріуполя насильно вивозять до росії, тобто викрадають.

Окупаційні війська рф насильно змушують жителів українського Маріуполя виїжджати в росію або на тимчасово окуповану територію ОРДЛО. Станом на 8:00 є інформація про те, що мешканців вулиць Азовстальської та Українського козацтва Лівобережного району Маріуполя незаконно депортують на територію ворога.

У людей, яких насильно вивозять на територію росії, забирають український паспорт і натомість видають папірець, який не має жодної юридичної ваги і не визнається у всьому цивілізованому світі, - зазначили у міськраді.

Нагадаємо, що зі знищеної будівлі Драматичного театру у Маріуполі вдалося вивести 130 людей, доля понад 1 300 - невідома.

Читайте також