"Русскій мір" в Маріуполі: Шестирічна дитина загинула від зневоднення

Дівчинку дістали з-під завалів зруйнованого будинку
"Русскій мір" в Маріуполі: Шестирічна дитина загинула від зневоднення
Напівзруйнований будинок Фото: УНІАН
8 Березня 2022, 15:06
читать на русском

Шестирічна дівчинка Таня загинула у Маріуполі - тіло дитини знайшли під завалами будинку, який зруйнували російські окупанти. Причиною смерті дитини стало зневоднення.

Про це повідомив мер міста Вадим Бойченко.

В результаті блокади нашого рідного міста померла ще одна дитина. Причина смерті – зневоднення. Ще раз. У Маріуполі померла дитина від зневоднення. Моє серце сповнене болем і сповнюється ненавистю до фашистів, які взяли наш рідний Маріуполь у блокаду, - розповів мер Маріуполя.

За його словами, тіло дитини дістали з-під завалів зруйнованого будинку. Її мати загинула.

Наразі невідомо, скільки часу дівчинка самостійно боролася за своє життя.

Останні хвилини свого життя вона була одна, знесилена, злякана, відчувала страшну спрагу, - каже мер.

Він нагадав, що місто живе у блокаді вже восьму добу. Окупанти позбавили півмільйона маріупольців води, світла, тепла та зв'язку. Заблокували усі виїзди та в'їзди до міста. Залишили людей відрізаними від зовнішнього світу.

Через цих негідників наш рідний Маріуполь потрапив у пастку гуманітарної катастрофи. Усі спроби доставити нашим землякам продукти та медикаменти блокувалися російською армією. Як і блокувалися спроби евакуювати маріупольців і цим врятувати життя людей, - додав Бойченко.

Він закликав бойовиків розблокувати місто та терміново відкрити гуманітарний коридор, щоб врятувати півмільйона маріупольців.

Нагадаємо, у Сумах та Маріуполі призупинили евакуацію мирного населення, оскільки окупанти відкрили вогонь по гуманітарному коридору.

Читайте також

1