Румунія зіграє з Нідерландами, а Австрія - з Туреччиною: коли і де дивитися сьогоднішні матчі плей-офф Євро-2024

Сьогодні відбудуться останні матчі 1/8 фіналу Євро-2024
Румунія зіграє з Нідерландами, а Австрія - з Туреччиною: коли і де дивитися сьогоднішні матчі плей-офф Євро-2024
Футбол Фото: Kampus Production pexels.com

Стадія 1/8 фіналу чемпіонату Європи 2024 року завершиться у вівторок двома поєдинками.

Про це йдеться на офіційному сайті турніру.

Збірна Румунії у статусі переможця групи E зустрінеться з третьою командою квартету D – Нідерландами. Обидві команди на груповому етапі спробували на смак усі можливі підсумки, маючи по одній перемозі, нічиї та поразці. На чемпіонатах Європи турнірні шляхи команд востаннє перетиналися в 2008 році, коли сильнішими виявилися "помаранчеві".

У другому поєдинку збірна Австрії зустрінеться з національною командою Туреччини. Підопічні Ральфа Рангніка сенсаційно тріумфували в групі D, залишивши позаду Францію і Нідерланди. Натомість турецька збірна прогнозовано фінішувала другою після Португалії у квартеті F. Команда Вінченцо Монтелли здобула дві перемоги, але вкрай дошкульно програла піренейцям (0:3).

Усі поєдинки покаже офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO. Там переглянути матчі наживо можна в підписках "Максимальна" та "Спорт". Також трансляція протистояння австрійців із турками буде доступна на регіональних телеканалах "Суспільного" ("Суспільне Київ", "Суспільне Тернопіль" тощо).

Перелік матчів вівторка в 1/8 фіналу Євро-2024:

  • Румунія – Нідерланди, 19:00
  • Австрія – Туреччина, 22:00

Нагадаємо, синьо-жовті" заробили 10,75 млн євро. Безпосередньо на Євро-2024 підопічні Сергія Реброва здобули 1,5 млн у євровалюті. Збірна України заробила фіксовану суму 9,25 млн євро за вихід на чемпіонат Європи. Наступний мільйон на рахунки Української асоціації футболу принесла перемога над Словаччиною, а нічия з Бельгією забезпечила ще півмільйона призових.

Читайте також