Стало відомо ім'я українського військового, який загинув вчора на Донбасі

Важливо
Чоловік проходив військову службу за контрактом
Важливо
23 Лютого, 10:19
В районі Авдіївки на Донбасі загинув 43-річний українських військовий, старший солдат-контрактник Сергій Петраускас.

Про це повідомила пресслужба Чернігівського обласного територіального центру комплектування на соціальної підтримки у Facebook.

22 лютого внаслідок обстрілу із ручного протитанкового гранатомета загинув наш земляк - уродженець Ічнянського району старший солдат військової служби за контрактом Сергій Петраускас, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Сігітасович довгий час проходив військову службу за контрактом в Ічнянському районному військовому комісаріаті. В жовтні 2020 року, після організаційно-штатних змін в установі за власним бажанням перевівся для подальшого проходження служби в 72-гу окрему механізовану бригаду ім. Чорних Запорожців.

Читайте також

Внаслідок російської агресії ми втратили ще одного Воїна внаслідок чергового порушення перемир’я збройними формуваннями РФ, - йдеться у повідомленні.

У грудні минулого року військовослужбовцю виповнилося 43 роки. Без сина, чоловіка і батька лишились мати, дружина, дві доньки та син.

Нагадаємо, що 22 лютого пообіді біля Авдіївки у Донецькій області ворог вбив українського захисника, ще одного військового поранено.