Стало відомо ім'я українського військового, який загинув вчора на Донбасі

Чоловік проходив військову службу за контрактом
Важливо
Стало відомо ім'я українського військового, який загинув вчора на Донбасі
ООС, Донбас
23 Лютого 2021, 10:19
читать на русском
В районі Авдіївки на Донбасі загинув 43-річний українських військовий, старший солдат-контрактник Сергій Петраускас.

Про це повідомила пресслужба Чернігівського обласного територіального центру комплектування на соціальної підтримки у Facebook.

22 лютого внаслідок обстрілу із ручного протитанкового гранатомета загинув наш земляк - уродженець Ічнянського району старший солдат військової служби за контрактом Сергій Петраускас, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Сігітасович довгий час проходив військову службу за контрактом в Ічнянському районному військовому комісаріаті. В жовтні 2020 року, після організаційно-штатних змін в установі за власним бажанням перевівся для подальшого проходження служби в 72-гу окрему механізовану бригаду ім. Чорних Запорожців.

Читайте також

Внаслідок російської агресії ми втратили ще одного Воїна внаслідок чергового порушення перемир’я збройними формуваннями РФ, - йдеться у повідомленні.

У грудні минулого року військовослужбовцю виповнилося 43 роки. Без сина, чоловіка і батька лишились мати, дружина, дві доньки та син.

Нагадаємо, що 22 лютого пообіді біля Авдіївки у Донецькій області ворог вбив українського захисника, ще одного військового поранено.

1