Тищенко прийшов на суд у футболці Prada, годиннику за 45 тисяч гривень та лоферах за 60 тисяч (фото)

На засіданні генпрокуратура клопотатиме про цілодобовий домашній арешт для Тищенка
Тищенко прийшов на суд у футболці Prada, годиннику за 45 тисяч гривень та лоферах за 60 тисяч (фото)
Микола Тищенко
25 Червня 2024, 18:58
читать на русском

Народний депутат Микола Тищенко, якому вручили підозру за фактом незаконного позбавлення волі ексвійськовослужбовця у Дніпрі, з'явився на засідання Печерського районного суду Києва у стильному образі.

На засіданні генпрокуратура клопотатиме про цілодобовий домашній арешт для Тищенка. Годинник виявився скромнішим, аніж той, який знайшли у нього вдома під час обшуків.

У Telegram-каналі Harley Quinn показали, скільки коштує образ Тищенка для суду.

Тищенко у футболці Prada

Тищенко у футболці Prada

Годинник Тищенка Armin

Годинник Тищенка Armin

Лофери Тищенка

Лофери Тищенка

На суді Тищенко заявив, що він бореться за правду і не розуміє надмірної уваги до себе. Він нібито керується тільки повноваженнями нардепа, щоб дбати про інтереси громадян, контролювати виконання рішень проти шахраїв, і звісно, начебто "писати важливі закони".

Тищенко додав, що не знає, хто стоїть за ботофермами. Він шукав тих, хто їх кришує. Він бореться за те, щоб підвищити термін відповідальності за шахрайські дії.

"Ботоферми шикуються, ходять з піснями і правоохоронці не можуть з ними нічого зробити", - заявив нардеп.

Він додав, що його нібито звинувачують у тому, що каже правду. Тищенко не збирається складати мандат, але виконає рішення суду, яке б воно не було б.

Нагадаємо, що 20 червня Тищенко приїхав до Дніпра з групою осіб у військовій формі та здійснив рейд по "офісах", які здебільшого організовані криміналом та функціонують під кришуванням високопосадовців української влади.

Того ж дня у мережу потрапило відео, де видно бійку між охоронцями нардепа і цивільною особою - ним виявився колишній військовий підрозділу Kraken

Партія "Слуга народу" розглядає можливість складання мандату нардепом Тищенком після скандалу у Дніпрі.

Читайте також

1